Om mig

Hela min fritid består av kreativt skapande. Jag målar, doodlar eller virkar beroende på vad som passar bäst i stunden. Och lyssnar på böcker och musik så till den milda grad att jag fått skavsår i örat.

Jag provar mig fram med olika tekniker och medier. Antingen målar jag intuitivt, jag börjar med en bakgrund och jobbar med många lager. Jag har då ingen tanke på vad det ska bli men efter hand klarnar det och så blir det något till slut. Eller så har jag verkligen ett budskap och då tar jag till mina ”filurer” som får förmedla det, både i text och uttryck. Mina tavlor är oftast målade med akrylfärg eller mixed media. Jag försöker hela tiden se nya möjligheter i målandet och lever efter Pablo Picassos ord ”The chief enemy of creativity is good sense”.

Mitt dagliga arbete består av administration så jag behöver kreativiteten på fritiden för att kompensera de mer strukturerade och uppstyrda momenten på jobbet. Titta in på mina sidor och om du hittar något du gillar och skulle vilja köpa, hör jättegärna av dig!

info@tinasartfulness.se