Utställningen inställd… igen

Japp. Då har jag och Mårtens pratat ihop oss och kommit fram till att vi skjuter upp även denna utställning. Efter de nya restriktionerna på Coronafronten så lär det knappast vara så många som går ut och äter på restaurang. Hur tråkigt det än må vara så får vi finna oss i situationen, fortsätta med stugsittandet och rida ut även denna våg av pandemin.

En fördel, känns inte alls bra att säga fördel men ni kanske förstår, med situationen är att jag får mer tid att måla 🙂 Och DET är i alla fall roligt. Jag har börjar en ny kurs hos Deb Weiers som heter ”Wonky friends and critters” och jag är återigen såld på hennes charmiga karaktärer.

Här kommer min första kompis. ”My little tribe” 31×41 cm på akvarellpapper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.