Äntligen utställning!

I våras hade jag planerat att ställa ut mina ”filurer” på Nyköpings vegetariska restaurang Mårtens Hus . Kan verkligen rekommendera Mårtens! Jättemysig miljö och hur god mat, dricka och fika som helst.

Hur som helst blev utställningen inställd på grund av Corona. Läget är kanske inte så mycket bättre nu, men jag vill inte vänta längre, så från måndagen den 16 november till söndagen den 6 december blir det av.

Om ni har vägarna förbi och är sugna på en fika, något att äta eller dricka, kika gärna in och kolla på mina tavlor.

Om ni hellre vill se tavlorna här så har jag uppdaterat sidan ”Målningar” med mina senaste filurer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.