Nya tider – nya tekniker

Ojojoj… mitt senaste inlägg gjorde jag i juni 2018. Trodde inte själv att det gått så lång tid! Mycket har hänt sedan dess. Under en period målade jag inte alls, för mycket hände i livet och jag tappade både lust och inspiration. Även om jag visste att konsten är läkande och ger mig en fristad så orkade jag inte ta tag i det.

Men så måste det nog få vara ibland.

Nu har jag äntligen funnit glädjen i målandet igen och hittat ett nytt uttryckssätt som passar mig utmärkt för tillfället. Jag är så inspirerad av Deb Weiers och hennes sätt att måla och väva in roliga, underfundiga och spot-on texter i sina galna filurmålningar. Jag älskar det.

Här är ett exempel. Fler hittar ni under ”Målningar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.