Provar ny teknik på Greta

Nu har det redan passerat 17 dagar av det nya året och jag har ännu inte fått igång penslarna ordentligt. Känner mig lite lost för tillfället. Det är mycket som händer både privat och på jobbet och det påverkar mig mer än jag önskar. När tankar och känslor snurrar runt i olika banor så har jag lätt för att tappa bort mig själv.

Härom veckan gav jag mig i alla fall på att göra en fri tolkning av ett porträtt av Greta Garbo. Jag målade med acrylic ink, charcoal och elegantwriter på akvarellpapper. Hittade tekniken i en av mina onlinekurser som jag sparat ner. Det är jättebra att kika på någon inspirationsvideo då och då för att få igång målarlusten igen.

Här är hon. Min version av vackra, mystiska Greta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.