Nebulosa

Direkt efter min vernissage i somras fick jag stillestånd i den kreativa processen. Lite panik och prestationsångest kombinerat med total tomhet och en känsla av att befinna mig mitt i en dröm ledde till den tillfälliga låsningen.

Jag började fundera på varför jag målar, vad jag målar, hur jag målar och om jag ens kan måla. Fick för mig att jag måste bli bättre och göra svårare saker och ge mig på tekniker jag aldrig skulle klara av. Efter denna småjobbiga process kom jag på att det egentligen var rätt enkelt. Back to basics rätt och slätt.

Så, vad gillar jag mest? Vad är mest jag i min målning? Jo, att måla en bakgrund och sen doodla över den 🙂 DET var nyckeln och efter det blev det kul igen och jag släppte alla jobbiga tankar.

Resultatet blev  ”Nebulosa” 50x60x1,5 cm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.