Men varför?

Det undrar jag ofta. Stora och arga ”MEN VARFÖR I…?” och de lite mindre och mer uppgivna ”åh… men varför?”. Typ VARFÖR kan inte bara galna presidenter, diktatorer och andra världsledare (ingen nämnd, ingen glömd)  sansa sig lägga ner stridsyxan, kliva ur sandlådan och låta människor leva i fred? Och åh… men varför tappar jag mobilen TVÅ gånger i rad i klinkerplattorna när jag inte ens har hål i händerna?

Jag tänkte måla ett något frågande ansikte  som man egentligen skulle kunna läsa in vad som helst i. Och det är väl kanske tanken med målandet, att man tolkar motivet så att det bäst passar en själv. Därför brukar jag inte lägga in text i tavlorna. Men denna är så himla mycket ”varför” för mig så därför skrev jag det. Eller jag skrev ju faktiskt ”why” eftersom det dels är kortare och snyggare och dels låter bättre. Tycker jag alltså 🙂

Canvas 80x80x4 cm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.