Stilla tårar

Vi vet ju alla hur förgängligt livet är. Hur det kan förändras i ett enda andetag, på en sekund, medans man är upptagen med att planera för framtiden. Ju äldre man blir, desto fler i omgivningen drabbas av än det ena, än det andra. Och ändå är det ju helt självklart att vi alla ska dö en dag. Bara inte för tidigt! Bara inte nu! Bara inte när man har så mycket annat man vill göra! Bara jag hinner se barnen; växa upp/träffa någon de älskar/få egna barn… De tar aldrig slut, önskningarna man har. Allt det man vill hinna uppleva.

Jag skulle så gärna vilja vara ok med vetskapen om att livet är så kort och har en ände. Men faktum är att jag inte är det.

Denna tavla är en beställning som jag känner mig hedrad att få göra. Den är beställd av en väninna som drabbats av orättvist mycket jobbigt i sitt liv. Hon vill ha en tavla liknande ”Silent cry” med en speciell symbol i. En fjäril för att symbolisera livets förgänglighet och bräcklighet. Jag är stolt över resultatet och känner mig ödmjuk inför uppgiften.

Här är ”Stilla tårar”. 80x80x4 cm canvas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.