I väntans tider

Ja, man ska ju alltid inleda med en intressant rubrik för att locka läsarna 🙂 I mitt fall gäller det bara i väntan på vernissagen imorgon.

För att fördriva tiden har jag sett till att uppdatera sidan över målningar så att alla faktiskt är med. Nu känns det som att jag är i fas med verkligheten.

Det har tillkommit några tavlor sedan förra uppdateringen och jag har faktiskt bland annat gett mig på att måla ett porträtt av min dotter Fanny. Ja… jag utger mig verkligen inte för att behärska detta men det kunde vara kul att testa tänkte jag. Porträttet är målat efter ett foto på Fanny när hon var 16 år och det är ju 7 år sedan så jag kan ju alltid skylla på det om någon inte tycker att hon är sig lik 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.