Stor svartvit mandala

Så var det dags igen. En ny mandala har fått se dagens ljus 🙂 Den här gången har jag grundmålat canvasen med vit akrylfärg och sen ritat mandalan med Posca-pennor. Jag avslutade med att måla bakgrunden svart för att mandalan skulle framträda bättre.

Fick för mig att jag ville göra en övervägande svartvit tavla den här gången. Nu när den är klar vete tusan om jag inte föredrar mina färgglada tavlor mer. Men å andra sidan är det ju trevligt med lite omväxling 🙂

Tavlan är 80×80 cm.svartvit-mandala

svartvit-manala-closeup-1  svartvit-manala-closeup-2

svartvit-mandala-och-jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.