Glowing mandala

Tillbaks till mitt favoritobjekt mandalan. De tidigare tavlorna jag gjort med mandalas är på akvarellpapper och i mindre format, 30×40 cm. Nu har jag steppat upp och denna är 80×80 cm på canvas. Det är alltid svårare att rita stort tycker jag eftersom det är svårare att få en överblick. Man får backa hela tiden för att se om det ser bra ut.

Jag ritar alltid mina mandalas utan linjal eller andra hjälpmedel. Det enda jag brukar använda är något att rita cirklarna i mitten med för att få rätt form på mandalan till att börja med. Sen vill jag att alla figurer som växter runt mittencirkeln faktiskt ska vara olika och lite ojämna. Det blir mer intressant då. Tycker jag alltså 🙂

 

glowing-mandala

glowing-mandala-closeup   glowing-mandala-on-easel

2 thoughts on “Glowing mandala

  1. Underbar! Älskar de varma färgerna, de behövs verkligen i detta grårusk! Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.