Ny tavla i mandala-zentangle-stil

Det har dröjt ett tag sedan förra inlägget men nu är jag här igen 🙂

Jag går för tillfället en e-kurs hos Susan Farrell och jobbar på en tavla som jag borde vara klar med i nästa vecka. Kursen heter ”Serendipity Intuitive Art” och är alldeles fantastisk! Susans alster sprider både tokglädje och skönt lugn i form av intensiva färger, vackra mönster och harmonisk layout. Återstår att se om jag lyckas förmedla något i den stilen också… 🙂

Mellan kursmomenten har jag klämt in ytterligare en blom-mandala-zentangle-inspirerad tavla. Inte lätt att sätta någon stämpel på det man gör märker jag. Det blir vad det blir och jag gillar tydligen att göra dessa tavlor eftersom det börjar bli en liten samling nu.

Akrylfärg på akvarellpapper, 30×40 cm.

mandalaflower-2a 

mandalaflower-2-closeup-2  mandalaflower-2-closeup-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.