Livets träd

Jag har hittat en ny inspirationskälla! Susan Farrell heter hon och hon är en fantastiskt begåvad konstnär, titta in på hennes hemsida och se vad hon gör… grymt bra enligt mig och helt i min smak. Jag verkligen älskar hennes sätt att måla, färgerna hon använder och motiven hon väljer. Jag blir så glad av hennes målningar som utstrålar glädje, värme och livslust.

Jag har försökt mig på att måla ett träd i hennes stil och jag gillade processen och faktiskt resultatet också 🙂

Om ni vill se en film om hur tavlan kom till så klicka på ANDRA bilden nedan!

Tree of Life NY  Tree of life closeup NY

 

 

 

 

 

One thought on “Livets träd

  1. Tina, så himla läcker trädet är! WoW! Ska bli kul att titta närmare på tekniken när jag kommit hem och har wifi med hastighet. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.