En Tina fylld av glädje!

Vernissagedagen kom och vernissagedagen gick. Jag hann knappt uppfatta att det hände. Samtidigt kändes  det som att dagen pågick i en evighet. En evighet av människor, blommor, uppskattande ord, glädje och värme! Vänner, släkt, bekanta och för mig helt okända människor, alla bidrog till att göra denna dag till en av de bästa i mitt liv!

Jag är så himla glad över alla som besökte vernissagen och för alla som inte kom i lördags men som har tittat in under veckan och skrivit fina saker i min gästbok. Vartenda positivt ord har lagrats inom mig och kommer att ta sig uttryck i mina kommande målningar. Snacka om att jag känner mig inspirerad och sugen på att fortsätta måla!

Mitt mål var att man skulle lämna utställningen och känna sig lite gladare, lite lättare i sinnet och fylld av färgglädje. Jag hoppas och tror till viss del att jag faktiskt lyckades med det 🙂

 

  

      

 

   

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.