Vernissage och utställning!

Om någon hade sagt till mig för två år sedan att jag sommaren 2017 skulle ha en tavelutställning så hade jag nog skrattat lite överseende och tänkt att personen i fråga var galen. Och nu är det bara tre veckor kvar tills det faktiskt händer på NK-villan i Nyköping. Det är riktigt, riktigt stort för mig och jag känner mig både pirrig och förväntansfull.

Min förhoppning är att eventuella besökare känner sig glädjefyllda och färgboostade efter att ha tittat på tavlorna. Jag har ingen röd tråd i det jag gör och jag följer inga regler. Jag bara provar mig fram med olika tekniker och medier. Mycket intuitiv målning, jag börjar med en bakgrund utan tanke på vad det ska bli och sen blir det något till slut. Det är en blandning av akrylmålningar och mixed media.  Detta är min egen opretentiösa konstresa som kommer att visas upp för världen att se, så visst har jag anledning att vara nervös. Ja okej då… kanske inte ”för världen” då, men åtminstone för de som vill komma och titta 🙂

Jag skulle bli jätteglad om jag får träffa er där, så känn er Hjärtligt Välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.