What’s up?

För ett par veckor sedan gick jag på Emil Olssons vernissage på Galleri Sjöhästen i Nyköping. Emil målar helt fantastiskt spännande kvinnoporträtt och tavlorna gjorde verkligen stort intryck på mig. Han målade också live på plats och det var hur kul som helst att se hans tavla växa fram. Jag blev jätteinspirerad och ville använda mig av hans teknik för att måla ansikten.

Jag hade tidigare målat en tavla som jag inte tyckte var riktigt färdig utan mer var som en bakgrund. Det saknades något men jag visste inte vad förrän jag sett Emils porträtt, då föll allt på plats. Så det var bara att ta fram tavlan ur gömmorna och börja måla igen 🙂

Tavlan är 80x80x40 cm canvas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.