Pleasure!

Känner mig för tillfället nöjd och tillfreds med livet och väldigt sugen på att måla igen. Det har varit en period nu när jag inte haft rätt feeling men i och för sig målat ändå, men det har inte varit lika kul. Nu, när jag hamnat i rätt mood, ville jag måla ett ansikte som förmedlade bland annat detta och jag tycker nog jag lyckats få till känslan i tavlan.

Livet alla händelser och faser triggar alla möjliga och omöjliga känslor varav en del faktiskt är njutning och glädje och det var liksom det jag ville hitta här. Det är mycket lättare att måla ledsna, melankoliska och lite sorgsna ansikten än sådana som förmedlar det motsatta. För mig alltså.

Denna mixed media-tavla är, som de flesta andra, målade på 80x80x4 cm canvas.

Den första bilden är tagen innan tavlan blev klar, en liten sneak peek 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.