Provtryck

I veckan har jag fått hem lite produkter som jag testat att trycka en av mina bilder på. Jättespännande och jag är över förväntan glad och nöjd 🙂

Det tog lite tid att få hem grejerna eftersom de kommer från olika ställen i världen, men trots att jag avskyr att vänta så gick det relativt fort och himla smidigt. Och kvaliteten på produkterna var världsklass!

Det jag är mest nöjd med är kudden och väskorna. Jag trodde att väskorna skulle vara enkla tygväskor (vilket de i och för sig är också) MEN de är fodrade med svart foder och materialet är 100 % polyester och har en fin glans. Jag beställde i två olika storlekar (40×40 och 32×32 cm).

Kudden är stor, 53×53 cm och fluffigt fylld och fodralet ska gå att tvätta i maskin utan att det tappar tryck.

Om någon är intresserad av en väska så har jag en stor och två små kvar. 400:- för den stora och 350:- för de små. Maila mig i så fall på info@tinasartfulness.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.