Akvareller – here I come!

I min iver att prova nya saker fick jag för mig att delta på en kurs hos bästa akvarellkonstnären Gunilla GW. Jag var där med tre kompisar och vi hade en helt fantastiskt rolig och givande dag. Besök hennes hemsida så får ni se på grejer 🙂

Så, som ni förstår blev jag väldans inspirerad av hennes sätt att måla och har verkligen fått anledning att börja lära mig hur akvareller fungerar. Det är inte alls lätt kan jag lova. Inte alls som att måla med akrylfärger.

Här ser ni i alla fall två målningar som jag gjort efter kursen. Det bidde en elefant som faktiskt bara dök upp när jag målade. Konturerna alltså, sen fick jag hjälpa den på traven för att synas ordentligt 🙂 och så bidde det en Sidensvans som jag själv bestämde att jag skulle måla. Älskar både hur de ser ut och vad de heter. Jag menar Sidensvans… kan det bli vackrare än så? De är målade på akvarellpapper och är i storleken A4.

Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format.

akvarell-elefant akvarell-sidensvans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.